Οδικές Μεταφορές

The shortest route,
the smarter way

Οι οδικές μεταφορές είναι η ειδικότητά μας. Έχοντας καλλιεργήσει ένα ισχυρό δίκτυο αξιόπιστων ανταποκριτών σε όλη την Ευρώπη, μεταφέρουμε το φορτίο σας από το σημείο Α στο σημείο Β με ταχύτητα και ασφάλεια.

Η CTL καλύπτει ένα ευρύ φάσμα οδικών μεταφορών που σας συνδέει με όλες τις πόλεις της Ευρώπης με συνέπεια και ασφάλεια. Ο σύγχρονος και αξιόπιστος στόλος μας εγγυάται την έγκαιρη παράδοση της αποστολής σας στον προορισμό της.

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά αποστολών σε  πλήρη και μερικά φορτία (full & part loads), ενοποιημένες αποστολές (groupage), αποστολές ADR επικίνδυνων και εύφλεκτων εμπορευμάτων, καθώς και παντός τύπου ειδικά εμπορεύματα όπως υγρά φορτία, φορτία ειδικών διαστάσεων και ευπαθή προιόντα, όπως τρόφιμα και καλλυντικά, που απαιτούν ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Για μικρότερες αποστολές και ακόμη πιο σύντομο χρόνο παράδοσης, παρέχουμε ειδικά σχεδιασμένα van που μεταφέρουν τα εμπορεύματά σας στον προορισμό τους ακόμη πιο γρήγορα, χωρίς καμία ενδιάμεση στάση. Τα van μας είναι κατάλληλα για φορτία έως και 3.500 kg και χωράνε από 5 έως και 10 παλέτες.

Στην CTL γνωρίζουμε ότι κάθε μεταφορικό έργο είναι μοναδικό. Γι’ αυτό, εκτός από τις αμιγώς οδικές υπηρεσίες μεταφοράς, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις αποστολών πόρτα-πόρτα (door-to-door) και just-in-time (JIT) εντός Ευρώπης για κάθε τύπο φορτίου.

Με ευαισθησία και συνείδηση ως προς το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του κλάδου μας, ενσωματώνουμε πράσινες λύσεις μεταφορών, που πληρούν τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά πρότυπα, σχετικά με τις μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα των οχημάτων.

Τέλος, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της σύμβασης CMR για τις διεθνείς οδικές μεταφορές, όλες οι εμπορευματικές μας διαδρομές διασφαλίζουν την αξιοπιστία και τη μέγιστη διαφάνεια κατά τη διάρκεια του κοινού μας ταξιδιού. Η ασφάλεια του φορτίου σας είναι η προτεραιότητά μας. Γι αυτό και θέτουμε, επιπλέον, στη διάθεσή σας κατάλληλα πακέτα ασφάλισης ώστε η μεταφορά του φορτίου σας να υλοποιείται με τη μέγιστη δυνατή προστασία.

Προϊόντα Οδικών Μεταφορών

  • Πλήρη και μερικά φορτία (PTL & FTL), ενοποιημένες αποστολές (Groupage)
  • Ειδικές μεταφορές (Bulk, Iso-tank, Flexi-tank)
  • Φορτία μεγάλου όγκου και βάρους

Λύσεις Οδικών Μεταφορών

  • Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από/προς όλες τις χώρες της Ευρώπης
  • Φορτηγά με ειδικά συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας
  • Van
  • ADR άδεια και εξοπλισμός για μεταφορά επικίνδυνων φορτίων
  • Οχήματα μειωμένων εκπομπών ρύπων

Οι Υπηρεσίες μας

Back to top