Αεροπορικές Μεταφορές

Carried by air,
right on time!

Επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, η CTL θέτει στην υπηρεσία σας εικοσιτετράωρες αεροπορικές μεταφορικές υπηρεσίες, σε κάθε μήκος και πλάτος της γης. Τα εμπορεύματά σας «αποκτούν φτερά» και φτάνουν στον προορισμός τους γρήγορα και σίγουρα.

Η συνεργασία μας με ένα άριστο δίκτυο πρακτόρων, εγκεκριμένων από τον διεθνή οργανισμό αερομεταφορών IATA, μας επιτρέπουν να μεταφέρουμε το φορτίο σας από/προς όλα τα διεθνή και Ευρωπαϊκά αεροδρόμια με ταχύτητα και ασφάλεια. Τα ευέλικτα προϊόντα μας, περιλαμβάνουν πρόσθετα πακέτα ασφάλισης των εμπορευμάτων σας κατά τη μεταφορά καθώς και τη δυνατότητα εκτελωνισμού από εμάς, γλιτώνοντάς σας χρόνο και χρήμα. Οι αεροπορικές μεταφορικές υπηρεσίες της CTL εξασφαλίζουν την ελάχιστη δυνατή διάρκεια μετάβασης των πολύτιμων και πιεστικών χρονικά φορτίων σας από/προς την Αμερική, όλες τις χώρες της Ευρώπης και κάθε μέρος στον κόσμο.

Οι υπηρεσίες μας όμως δεν σταματούν στο αεροδρόμιο. Έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε τα εμπορεύματά σας πόρτα-πόρτα  (door-to-door) έγκαιρα, κάθε στιγμή. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο σενάριο για τη μεταφορά του φορτίου σας, σύμφωνα με το δικό σας χρονοδιάγραμμά και προϋπολογισμό, με εγγυημένη διαφάνεια και αξιοπιστία. Με τις αεροπορικές μας μεταφορές, οι επιλογές είναι άπειρες και το μόνο όριο είναι ο ορίζοντας!

Οι Υπηρεσίες μας

Back to top